Dodaj komentar

Kao prvo sve pekare drze siptari,zao im je potrosit pare i na sebe a ne platit radnike kako treba,prakticki siptari imaju monopol nad pekarama i daju placu 500-600 KM,u pekarama su nikakvi sanitarni uvjeti,prljavo je,zmazano,smrdi na recikliranu plastiku,prodaju vrećice za smece pod peciva,fuj fuj,a jeftini su zato sto upravu ne placaju radnike i imaju prostora da snize cijenu,ajde de nek hrvat otvori u Ljubuskom pekaru i nek dadnu placu 500 KM,normalno diglo bi ga se na sva zvona,popljuvalo,otracalo,nazvalo robovlasnikom,svasta nesto,kao sto i je realno,al de ajmo zabranit siptarima da drze,pustit nase da otvore,dadnu placu 1200 KM al da mogu bit konkuretni i da se dignu malo cijene peciva i poboljsa kvaliteta

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
2
7
1
9

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari