Dodaj komentar

Stigao sam kod Dr.Sadikovica u Avgustu ove godine.Tacnije sa dijagnozom od nemackih Lijecnika- Secer, Dijabetis. Usao sam na razgovor kod Dr. Bijo sam iznenadzen da je pomenuo neku dijagnozu za koju mu nisam pricao. Neverovatno. Izvrisijo je pregled i dao mi upustva i caj. rezultat je iznenadzujuci nakon kratkog vremena po povratku u Nemackoj. DIJABETIS SE RUSI, vraca se normalizacija secera. Izgleda da mi njegov caj lijeci gusteracu i jetru. Pre dolaska kod njega secer je biji na granici od 184 a nekada je prelazijo taj broj. Danas kada merim nemogu svojim ocima da verujem da je secer pao na 112. DA JE JOS CUDNIJE , tada u Avgustu Dr. je pricao i sa mojom suprugom.Dakle Problem je bio da smo mu ispricali da supruga nemoze da zadrzi plod embrion vise od 5 sedmica. Instistirao je da je pregleda i ustanovijo da je imala zu neku prehladu i da je infektirala slezinu sa nekom virusnom bakterijom. Pun pogodak. pila je prepisani caj od dr. Sadikovica po povratku u Nemeackoj. pre neki dan je cekirala krv kod lijecnika Infektologa u Nemackoj i rezultat je bijo , da je pokazao test iz labora da je imala neku infekciju na slezini ali da je izlecena slezina od te infekcije. Mogu samo reci da sam skepticno krenuo prema dr. sadikovicu tada u avgustu, nisam bio ni 50 % ubedzen da je to moguce. Danas sam mu zahvalan od srca i kada bih mogao sve moje prijatelje ubjediti da posete Dr. Sadikovica rado bih to cinijo. Nestala je kod meine i ona druga dijagnoza koju je dr. Sadikovic otkrijo a ja jednostavno tada presuteo. HVALA DOKTORE, neka te bog sacuva i da Zivota , vecno da nam zivis i pomazes i dalje ljudima. Tvoj pacijent iz Nemacke sa suprugom i malom kcer.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
7
7
3
2

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari