Dodaj komentar

Posto ne živimo u uredjenom društvu,vladavine prava zakona i morala,uzaludno je slijepima namigivati i gluhima saptati.
Da postoji imalo osjećaja,onda nebi zaboravljeni branitelji bili u statusu u kakvoće jesu.Nebi djeca umrlih branitelja,isto..
Nebi udovice i samohrane majke sa xy broja djece zaključavali svoje domove i išle po bijelome svijetu.
Sramim se sustava koji vlada državom za koju sam davao sebe.Hoce li se ijedna institucija u ovome jadnome sistemu sjetiti tih majki,udovica od pok.branitelja i ponuditi im zaposlenje prikladno školskoj izobrazbi?
Neće..vidim da neće.
Dzaba vam drugovi,drugarice,takodjer i trecarice biti sto bliže oltaru.Nebo ne daje placu svakoga tjedna ili mjeseca.
Ako gore navedena “gospođa” podigne tužbu zbog objavljivanja istine,to će im biti kraj..
Ružo,ti čuvaj svoje sokolove,svakim danom krila su im jača!

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
5
6
6
6

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari