Dodaj komentar

Ovaj portal je jedini u službi istine.Jedini je pisao o despotu Barbariću,uo aferama Miroslava Galića,Zdravka Borasa i drugih krimo struktura koje su na vlasti.Za razliku od drugih bajkovitih portala kojima je glavna vijest o planinarima Tiši i snimanju dronova panorame ljubuškoga.Brojne afere dokumentirane su na ovome portalu,partija je probala sve da ga ušutka nisu uspjeli.I neće.Zato pored brojnih režimskih medija koje više normalan čovjek ne može gutati hvalospjeve dok se događa egzodus hrvatskog naroda pod partijom HDZ-a.Zaustavite Routers parola je HDZ majstora iseljivača,ali ne mogu.Otpor je žestok jer ima dosta ljudi koji su prokužili prosrpsku politiku HDZ-a,jer hrvatski narod u povijesti neprijatelj je četnicima,a Dragan Čović od hrvata stvara prosrbe ili četnike.Ovi uhljebi to vide,ali šute ne smiju izić ispod Dragančetove suknjice.Ni nos da pomole.Zato istina mora doći preko ovog portala jer ipak većina nije za ovu vlast koja je iselila hrvatski narod,sebe obogatila..Narod,obični narod mrzi ovu vlast i pokoljenja će ove HDZ-eovce mrziti gore nego komuniste.Ustvari to su preobučeni komunisti i njihovi sinovi.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
3
4
3
2

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari