Dodaj komentar

Petra Bilić osvojila prvo mjesto na županijskom natjecanju iz matematike

ljubuski.info

Jučer je u Osnovnoj školi fra Stipana Vrljića u Sovićma održano županijsko natjecanje iz matematike za učenike 8.i 9.razreda.

Osnovnu školu Ivane Brlić Mažuranić su predstavili: Petra Bilić 8.a, Marija Šimovic 8.b, Katarina Zadro 9.a i Eugen Herceg 9.a.

Petra Bilić, učenica 8.a razreda osvojila je 1. mjesto. Čestitke Petri i voditelju matematičara na jučerašnjem natjecanju-nastavniku Branimiru Gagri.

Nagrada učenicima koji su sudjelovali na natjecanju je izlet u Split.

Osnovna škola Ivane Brlić Mažuranić
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
1
5
9
4

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari