Dodaj komentar

E da je bogda ostala Herceg Bosna kad smo stavili granicu i imali svoju policiju i carinu pa naplacivali sve sto je proslo za bosnu Tudjman je naoruzao muslimane a oni okrenise rat protiv nas pa sad vi sto ne volite i mrzite Herceg Bosnu ako ste tada bili mladji i neke stvari neznate ko vam je kriv,dosta je ljudi poginulo za nju i da ih sad opet mozes upitati rekli bi da bi ponovili isto a vi veliki hrvati sad uzivajte kad vas vodi velika hrvatina Komsic sa svojim narodom koji ga je izabrao jer Komsic od hrvata ima jedino geler HVO za koji je dobio zlatni ljiljan pa se ponosi njime jer sta mozes drugo ocekivati od covjeka koji u obitelji ima ortodoksno bratstvo i jedinstvo neznas vise ko je koga ozenio ko je mater ko caca ko supruga ali eto vam ga pa ga volite ja ga nevolim vidit ni na televiziji.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
5
4
5
9

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari