Dodaj komentar

U Bosni i Hercegovini je uglavnom bila Pljačka na dva FRONTA. Prva pljačka se odigrava na prvom FRONTU uglavnom kod kreatora Pljačke tj Vodja Nacijonalni elita na račun svog Vlastitog NARODA uglavnom u Miljardnim iznosima RATNO PROFITERSTVO. drugi FRONT je takodje Pljačkaškog karaktera i RATNO PROFITERSTVO sitno lešinarenje ali na račun drugog Naroda koji je bio u lošem podredjenom položaju a to se uglavnom odnosilo na Prjetnje i prisilu otimačinu na licu mjesta Novca Nakita lešinarenja kućni stvari od FREZA TRAKTORA BUŠILICA FRIŽDERA itd. Dakle ostaje još jedna kategorija LJUDI OSOBA koja se nije ogriješila ni na prvom ni na drugom FRONTU PLJAČKE. Te bi osobe jedine trebale da su RATOVALE nema logike njima jedino i nije stalo do RATA Njima je Rat nametnut časnim i poštenim ljudima. Prema svemu sudeći ovdje se dogodila velika OTIMAČINA.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
5
2
4
3

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari