Dodaj komentar

Problem je što gledamo prošlost a ne budućnost. Jugoslavija je propala ima 30 godina . Tražiti krivce u sustavu od prije 30 godina je smiješno. Vladavinu prava možemo osigurati samo ako budemo birali najbolje suce ( nebitno iz ''čiji su kuća....'') nego najbolji i najstručniji koji će primjenjivati isključivo zakon, a ne poznanstva i slično. Tek tada vidjet ćemo napredak. To podrazumijeva da moramo imati i neovisno i profesionalno tužiteljstvo koje će progoniti počinitelje kaznenih djela. I jedne i druge ( suce i tužitelje ) ....bira VSTV...... ako nam postupci traju 5-7 godina.......... treba mijenjati....jer sve iznad 3 godine do pravomoćnog okončanja predmeta prema praksi Europskog suda za ljudska prava predstavlja kršenje prava na pravično suđenje.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
5
6
6
1

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari