Dodaj komentar

Narod koji nezna sebi da gradi Budućnost i koji nema Hrabrosti da kaže DOSTA i netreba da postoji. Neki drugi Narodi će zasigurno više cijenit ove prostore od nas koji u odlučujućem povijesnom trenutku nisu imali Hrabrosti reći NE. Naša Groblja će biti samo potsjetnik da smo nekada bili tu isto danas nama Kamene GOMILE ZA ILIRE. . Samo će Arheolozima biti puno lakše doći do saznanja šta se dogodilo jednom Narodu. A Glasit će nisu imali VODJU NARODA nego samo odredjene nekolicine i stomišljenika podobni zato nisu mogli da opstanu na kraju će se postavit pitanje tko je kriv a ono će glasit ZNA SE.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

1
9
5
3

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari