Dodaj komentar

Poštovana Ronerta, svatko ima pravo na svoj stav i iznošenje svog mišljenja. Od samog početka pratim Martinine objave, pljuvala je po svemu i svačemu, išla iz krajnosti u krajnost. Sad ja Vas pitam":Ako ste sptemni vrijeđati, zašto se bunite za primljene uvrede??" Znači li to da je netko od nas manje ili više vrijredan, manje ili više zaštićen?? Oprostite, po mom mišljenju, koje također ne mora biti isprsvno, slažem se da se svatko od nas treba i mora mijenjati, raditi na sebi i samim tim postati boljom osobom, ne radeći na sebi-istina Bog, mi propadamo, zakržljavamo, NE RASTEMO. Rasti i razvijati se za svskog od nas ima svoje poimanje "rasta i razvijanja", ali ja osobno njen "razvoj" ne smatram napredkom, moj razvoj je drugačiji, radim i mijenjam sebe u tišini svoje duše, ne eksponirajući se u javnosti sa željom za boljom foteljom. Skromnost je vrlina, iz koje proizlazi ljudska veličina. P.S. Nikad ne bih poželjela njen način života i djelovanja, mada joj ne želim suditi, tko sam ja da sudim. Moj identitet su izgradili moji preci i nitko ga nikada neće promijemoti.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
4
5
3
8

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari