Dodaj komentar

Ako treba Provjereno javno cu pričati. O ovoj Vlasti o Kriminalu u Ljubuškom rodica mi radi u Provjereno Sonja Vištica rodom je iz Veljaka a zivi u Pločama luje i ane kci znati ce Čitava hrvatska i Bih ja ih se ne Bojim znači spreman sam na sve poznam dobro čovjeka iz HZMO jednoga. Cuti cete snimku gdje me ministar zove i govori kako ce mi otkinuti glavu cuti ce Čitava hrvatska i BiH snimku imaju vec neki ljudi a oticemo u zupni ured i vidjeti ćemo tko je zaposljen vidjeti ćemo tko su rodbina i Kumovi dosta je meni njih ili sloboda ili groblje glavica Otok vec sam počeo sjediti od njih a moj život meni je svejedno znači prjesli su svaku.ljudsku granicu. Jesu bogami. Ovo se više nemože trpiti a ona kučka debela Marica miletić nju cu javno obrukati a necija mirovina ce se ukinuti u Zagrebu samo da pozovem dvi osobe o Krivotvorenju ratnoga puta Zdenko jurić Major najbolje zna sve al pucaju konci. Sigurno cu provjereno zvati nema druge onda sve državne istintucije ovo je stvarno preslo svaku mjeru ako ovdje u bih institucije ne urade svoj posao onda Strasbourg pustio sam ih al nisam htio al sada pucaju konci sada ćemo vidjeti sta radi Gordana Tadić i kakva je u koga. Diploma a nisu ni svjesni da su im se prisluskivali telefoni namještenje natjecaja za Posao itd kriminala nemože ni u More stati al sada ćemo vidjeti biti ce Hapšenja. Ako ne onda dokaze u Strasbourg.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
8
2
9
8

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari