Dodaj komentar

U nedjelju dječja biciklijada

ljubuski.info

U tijeku su završne pripreme za Dječju biciklijadu koja se održava u nedjelju 17.ožujka u prostoru Osnovne škole Ivane Brlić Mažuranić na Gračinama.

Na utrci mogu sudjelovati sva djeca uzrasta do 15 godina, a organizatori očekuju i malene bicikliste koji počinju tek vrtjeti pedale, te je utrka otvorena i za malene bicikliste koji voze bicikla s pomoćnim kotačima.

Početak utrke je u 15 sati, djeca će se utrkivati u više kategorija sukladno uzrastu.

Bitno je sudjelovati - poručuju organizatori, Biciklistički klub Ljubuški, koji će za sve sudionike koji prođu kroz cilj osigurati medalje. Uz medalje pripremili su i okrjepu za natjecatelje.

Uz dobru vremensku prognozu i raspoloženje očekujemo i pozivamo sve roditelje da zajedno provedemo ovu nedjelju, između ostaloga, poručuju iz BK Ljubuški.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

4
6
9
8

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari