Dodaj komentar

Održan sastanak MUP-a ZHŽ i PU Splitsko-dalmatinske o organiziranom kriminalu

ljubuski.info

Radni sastanak predstavnika MUP-a Zapadnohercegovačke županije i PU Splitsko-dalmatinske održan je u srijedu 13. ožujka u prostorijama MUP-a ZHŽ u Ljubuškom.

Tema radnoga sastanka bila je “Unaprjeđenje suradnje na području borbe protiv organiziranog kriminala”, posebno u području borbe protiv nezakonite trgovine ljudima, odnosno sprječavanje nezakonitih migracija i drugih oblika organiziranog kriminala, kao i ostali vidovi suradnje MUP-a ZHŽ i PU Splitsko-dalmatinske.

Na sastanku su ispred PU Splitsko-dalmatinske sudjelovali Dražen Vitez, načelnik PU Splitsko-dalmatinske, Slobodan Marendić, pomoćnik načelnika PU za granicu, i Marinko Ivandić, voditelj službe organiziranog kriminaliteta.

Ispred MUP-a ZHŽ nazočili su ministar Zdravko Boras, policijski komesar Milan Galić, načelnik sektora uniformirane policije Milenko Madunović i zamjenik načelnika sektora kriminalističke policije Stanislav Nižić.

Sudionici sastanka iskazali su zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom i načinom rješavanja problema s kojima se susreće policijski službenici prilikom obavljanja policijskih poslova, priopćeno je iz MUP-a Zapadnohercegovačke županije.

MUP ZHŽ
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
3
9
3
9

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari