Dodaj komentar

Istina je sljedeća da HDZ u ranim 90tim nije bio stranka nego POKRET HRVATSKOG NARODA gdije sam i sam bio sudijonik. Smisao osnivanja HDZa kao pokreta je bio odupiranje dugogodišnjoj VELIKO SRPSKOJ POLITICI koja je takodje i danas ista u neku ruku i gora. A šta postaje današnji HDZ pokrovitelj i podupirač tih politika VELIKO SRPSKE IDEJE u svakom smislu. Zašto je najčasniji dio istupijo iz HDZ Upravo radi toga. Jedan dijo postaje samo svrha samo sebi o kriminalnim radnjama da negovorimo što su se dešavale unutar HDZa tu HDZ gubi primat nečeg Narodnog on se pretvara u klijentističku elitu bez osjećaja za bilo koga. Uvidjevši to časni ljudi napuštaju HDZ a ostaje klika koja i dan danas provodi planove svog Bogaćenja na grbači svog vlastitog Naroda. Pa dali je moguće podržavati Četnike iz Višegrada dali je to dno dna ne radi nas živi nego POGINULI BRANITELJA hvala ti moja POKOJNA STRANKO HDZ.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

2
9
9
8

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari