Dodaj komentar

Nek mi neko objasni sljedece jer sam gl_up a izgleda i dementan:, Dakle ovako,
Miletic Hrvat koji dolazi iz Komšiceve stranke
predlozi da se donese rezolucija o osudi, a to isto ne osudi Hercegovacki HDZ i podrzi orgijanje cetnickih hordi i bradstih naksza.
Komšić dskle nepozeljna odoba a Čoviću crveni tepih od tih istih po Hercegovini koji su pobili sinove i djecu naših Hrvats..
Fratri uče dakle lazne mise poginulim braniteljim a Čoviceva klika se šprda polažuci vjence na grobove brsnitelja.
Izgleda da neke stvsri postaju jasnije ko je pravi Hrvatski clan predsjednistva.
Jeli tak ili ne tak IZBJEGLICE ili sam opet nesto krivo reka.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

8
6
7
6

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari