Dodaj komentar

Volio bih šta sad o ovome kaže glavni intelektualac ljubuškog Tihomir Kvesić.Želio bih čuti njegovo promišljanje i analizu ovog događaja,te da nam kaže strateški cilj ovog poteza,te koliko je to bitno za grad ljubuški,na cjelokupnu političku situaciju i hoće li njegovo općinsko vijeće reagirati na ovo.Intelektualno promišljanje treba pokazati da HDZ kao stranka vodi hrvate u pravom smjeru,pa je zapravo dobro da ljubuški ima intelektualce koji će odgovoriti na ove kritike,jer nije lako školovati se na prestižnim fakultetima.To daje respekt zato je jedino što on kaže važno.Tiša molim te javi se i razuvjeri ove kritičare.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

6
7
6
2

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari