Dodaj komentar

Krajnji cilj HDZa je zadržati što duže pozicije svojih ljudi od Dragana Čovića do Bariše Čolaka.Tu su Borjana Krišto i Lidija Bradara.Ovo nije interes nijednog normalnog hrvata jer znamo svi što su bili četnic i.Opet će hrvatske naivne ovčice glasati za ovakav HDZ koji slavi straže Đenerala Draže,opet će ti isti kukati nad Vukovarskim žrtvama,opet će ti isti kukati kako se zabranjuje misa u Blajburgu.Licemjerstvo puka(glasača)hrvatskog,pohlepa Dragana Čovića i Bariše Čolaka.Mi ispadamo kao [ * neprimjereno * ] narod,niti znamo cilj,niti imamo kurs,brod nam plovi gdje ovi što nas vode kažu.A oni svakog jutra iznova mijenjaju melodiju,okreću neku drugu pjesmu.I tako ukrug.Nema kraja.Jad i bijeda.
Na kraju svega Bariša Čolak se vadi na proceduru,sutra će tražiti od Bakira da mu izmijeni izborni zakon.Malo sutra netjače od Udbaša Stanka Čolaka koji ovo sve kuha i vodi iz Beograda.Žao mi konja,žao mi moga naroda.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

7
6
1
1

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari