Dodaj komentar

Svakako da prijetnje ne dolikuju normalnom čovjeku, ali ove "prijetnje" su samo znak razočaranja o onome o čemu si pisala, prodavala nam maglu, prodavla lažnu nadu u iskrenost, žalosti me činjenica da su ptijetnje prvi objavili Index-ovci, ustvari, ne žalosti me, već sam bio slijep, pa tek sad progledah. Prijetnje?? Prijetnje su ovo sto ti radis draga, nasa Martina...prijetis, da ti prijete, a pisala si svojevremeno o ljubavi...sto to bijese ljubav, Martina? Kakvu poruku si ostavila ženi s troje djece, ljubeći njenog muža, a njohova oca?? Gdje je tvoj Sopta koji ti je donio deku kad ti je bilo hladno...ti si zena koja moze reći NE...oprosti, ti si ta koja prijeti da može i smije sve što poželi...P.S. Daj Matiji Babiću i njrgovim hakerima da sve one koji ti prijete poimenično preda sudu "pravde i pravičnosti" za koju si se "svesrdno zalagala" prodajući nam maglu. Ljudi su ogorčeni na tvoju prevrtljivost, na tvoju vulgarnost, na tvoje postupke, s toga, obzirom da si humanitarno socijalizorana, objavi jedan status ili kolumnu ljudima koji ti prijete i reci im istinu o sebi!!

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
9
4
1
8

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari