Dodaj komentar

Nije bitno hoće li Martina Mlinarević Sopta biti veleposlanica u Češkoj. Čak nije ni bitno s kim je ona u vezi, to je njezina privatna stvar i osobni izbor. Strašno je to što je ona prva u nizu. Tko je sljedeći iz reda OSTALIH. Možda Vjekoslav Čamber, inače u Uredu za Europske integracije, nepismeno čedo iz Posušja i savjetnik mu Zvonimir Jukić. Što su otišli u Sarajevo. Čamber je otvoreno vikao Ante Pavelić, Za dom spremni, [ * neprimjereno * ]usine i eno ga s ženskom porijeklom sa Sndžaka plaća vina po 100 eura, razbacao se po Sarajevu. Dragi ljubuški. net. obrišite i ovaj komentar. Svejedno, objavit će ga neki drugi portal. Blaćenje ove žene bez ovih poveznica je u najmanju ruku neanalitično. Pozabavite se onima koji su je lansirali. I instalirali. Samo se nadam da će u Češkoj imati vrhunsku liječničku brigu. Ima malo dijete, i želim joj duboku starost, kao majke malog djeteta, koje će odgojiti i s njim naći pravi put. Martina, kao ženi želim ti najbolje, a o tvome imenovanju za veleposlanicu ne mislim ništa. Kao što to nije ništa. Bitni su sljedeći i naredni. Oni koji u Posušju ne smiju ući ni u običnu trgovinu da plesku ne zarade. Nek plivaju u vlastitim fekalijama. To im i je zadnji domet.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
3
2
8
3

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari