Dodaj komentar

Ova vladajuća klika nešto je naj gore što je zadesilo hrvatski narod u BiH,gore od prošlog rata. Pa pogledaj te samo taj [ * neprimjereno * ] od vrha prema dolje, Čović, Ljubić, Čolak, Krišto, Bešlić itd. pa ovi naši jadnici, Barbarić, Boras, Kvesić, Galići, Sove itd. Jad do jada,a gori od njih su samo oni što im ližu zadjnicu i uvlače se u nju do iznemoglosti. Ovi nabrojani ne predstavljaju Hrvate,vi predstavljate samo one koji su vam se uvukli u onu stvar za plaću od 800 KM,jadnike koji ne vole ni sami sebe a kamo li nekog drugog.Nitko od vas ne kaže,,ja sam član HDZ-a i sa tim se ponosim,, svi muljate nešto,ovako,onako toliko da mi vas je žao.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
5
2
1
1

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari