Dodaj komentar

Slažem se sa ''Pritojnim komentarom'' . Uvijek ima smeća koje će prijetiti.
S obzirom da mnogi Martinu smatraju pametnom, čestitom i visoko moralnom osobom ( i ja sam jedan od njih ), mislim da bi trebali odgovoriti nešto kao :

Željko, ne mogu Vas nazvati gospodinom jer to niste.
Ne mogu prihvatiti Vašu ponudu jer smatram da dolazi od osobe koja je jednom konstitutivnom marodu kojem pripadam oduzima pravo da bira svoje predstavnike. Iako je Ustavni sud BiH već donio odluku da se jednom narodu ne mogu nametati predstavnici, smatram Vas primjerom zlonamjerne osobe čiji je jedini cilj da politički uništi narod kojem pripada.
Stoga Vašu ponudu smatram uvredom!

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
5
6
4
5

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari