Dodaj komentar

Martina Mlinarević ponovno prima prijetnje smrću

ljubuski.info

Martina Mlinarević, bosansko-hercegovačka spisateljica i bivša kolumnistica, objavila je na svojem Facebooku prijetnje koje joj pristižu.

Podsjetimo, Mlinarević je bila godinama istaknuta kolumnistica koja je bez zadrške pisala o raznim društvenim tabuima i oštro kritizirala političke elite, objavila je nekoliko knjiga, a onda je oboljela od raka koji je postao njena nova književna tema. Svoju bitku s ovom opasnom bolešću opisala je u potresnoj knjizi Huzur koja je oduševila čitatelje i čitateljice u cijeloj regiji.

Prijetnje na Facebooku

O društvenim i političkim temama i dalje se oglašava na svojem Facebooku, a danas je objavila prijetnje koje joj pristižu.

Prijetnje koje je objavila su se počele nizati nakon što je objavljeno kako će Mlinarević uskoro biti imenovana veleposlanicom BiH u Republici Češkoj, na prijedlog člana Predsjedništva BiH Željka Komšića.

Kako pravo govoris protiv hrvatskog naroda mogla bi ostat i bez druge sise, idi blati u ceskoj hrvatski narod, jedan je od prijetećih komentara.

Ovo bi moglo izugledati malo grubo, pošto vidim da je vecina komentara ljepseg spola, ali moram... Zna li ova alapača što sebe književnicom naziva da Česi vole žene sa vecim poprsjem? Di je se ona onda jadana zaputila sa jednom? I unaprijed se ispricavam zenama sa karcinomom dojke da me ne shvate pogresno. Ali ova u Češkoj nema nikakve šanse.., drugi je komentar.

Krepaj *** dao Bog da i da ti dica krepaju od raka *** Balisko idi Komsicu popisu ***, još je jedan od komentara.

Najveci problem je u nama. Jer ak se ta politicka *** prek tjedna moze prodavati po Sarajevu, a vikendom bez straha setta po svom selu - e onda je do sela, još jedan je od prijetećih komenatra.

*** jedna prodana, ljubavnice jedna. Mrs napusti zemlju. Preotela muza zeni. Gadis nam se. Bludnice.

Martina Mlinarević Sopta ove je prijetnje objavila na svojem Facebooku uz riječi Samo jako .

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
8
4
4
7

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari