Dodaj komentar

Kako radiscane zanima ko smo i sta smo, kako smo i di smo,sta radimo i kako radimo...ljudi smirite se,ne trujemo vasu djecu, a i ako puše nasu robu mogu vam garantirati kao nekadasnji gradanin ljubuskog da vaša djeca dobiju samo najbolje pupoljke,ipak je to nekad bio grad di smo i sami zivjeli.naše sjemenke su plod dugogodisnjeg krizanja sorti da bi dobili jednu autohtonu sortu koja može parirati europskom trzistu.ponosimo se sto se u Amsterdamu u 4 Shopa može kupiti "Crazy Knight Herceg"...Budite ponosni na vašu djecu jer su oni svojim uzivanjem našeg Cannabisa takoder dio temelja jednog u buducnosti poznatog Brenda.
I za ove hejtere poruka na kraju,puno vise stete može napraviti osoba sa kupljenom diplomom nego jedan Joint...pozdrav iz Njemacke,ostanite sretni i nasmijani

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

5
9
3
5

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari