Dodaj komentar

Od 31-godišnjaka izuzeta marihuana

ljubuski.info

Policijski službenici PU Ljubuški su poduzimajući mjere i radne u sklopu zavedene akcije "Opijat III 2019" došli do pouzdanih podataka da osoba S.G. (31) posjeduje opojnu drogu tipa marihuana.

Nakon prikupljenih operativnih podataka S.G. je zaustavljen u ul. Kardinala A. Stepinca u Ljubuškom dok je upravljao osobnim motornim vozilom marke Audi. S.G. je predao policijskim službenicima metalnu kutiju sa sadržajem zelene, suhe, biljne smjese koja svojim izgledom i mirisom asocira na opojnu drogu marihuanu, i dvije papirne vrećice, zelene boje sa sjemenkama indijske konoplje, koji su uz potvrdu o privremenom izuzimanju predmeta i izuzeta.

Policijski službenici PU Ljubuški u 2019. godini uspješno nastavljaju zavedenu akcije "Opijat" te se radi o ukupno trećoj zaplijeni u ovoj godini.

S.G. (31) lišen je slobode te je nad istim u prostorijama PU Ljubuški otvorena kriminalistička obrada.

O svim poduzetim mjerama i radnjama bit će izvješteno Županijsko tužiteljstvo ZHŽ u Širokom Brijegu kojem će biti dostavljeno odgovarajuće Izvješće o počinjenom kaznenom djelu, priopćeno je iz Uprave MUP-a ZHŽ.

MUP ZHŽ
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

7
7
9
7

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari