Dodaj komentar

Ako je vec stavljate za veleposlanika,goni sto dalje da se nezna vratit unistila tudju obitelj i vama valja,Komsicev kadar deklarirala se kao ostali jos nek je i ateist po vjeroispovjesti onda je prava ljubusanka.nek je nosi lipi djava sto dalje od ljubuskog pa nek se skida po ceskoj i pokaziva svoju bolest jer ispada da niko nije bolestan nego samo ona a gdje su drugi bolesnici koji imaju jos vece tegobe i bolesti od njenih,gdje su obitelji tih bolesnika i koliko te obitelji pate a svi se uhvatili nje ko pijan plota,koliko ljudi u ovom trenutku umire pa se niko ne eksponira sa time sve sto je do sada napravila za sebe je zaradila na svojoj bolesti,da budem jasan meni nije drago kad je netko bolestan i ne daj boze nikom ali ovo sa ovom Mlinarevickom je prevrsilo svaku mjeru,bog sve vidi i nije macka i ne placa svake subote jer ce doci dan kad ce svak odgovarat za svoje postupke.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

4
5
9
1

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari