Dodaj komentar

Kakav gospodin boras pa on je borasic Iz otoka udbaska kuca koju zna cila ljubuska okolica pa I dalje, [ * neprimjereno * ] krao grozdje u otoku , bio dadilja miji jelicu, cipao mu drva dabi ga postavio za pomocnog logisticara, u ratu bio k u k avica nije smio sam ni crtu obrane da obadje, ranjen u autubusu igrajuci se sa bombom, vozi prikucana audija a6 , izbacen iz policije radi kriminalni radnji, ostetio lovacko drustvo tako da je kad je smjenjen otisao u paponje u prodavnicu lov I ribolov i nakupovao opreme na racun lovacke udruge, uvukao se svim politicarim a posebno barbaricu samo dabi ostvario osobnu korist a evo vec sad im okrece ledja I sve ce smjenit kog god mogne I nebi me zacudilo da postavi na kakvo misto ona dva m a t u p a donku I cika koji samo gledaju ko sta r a di I prinose mu ale eto tako je to u nas hrvata u ljubuskom odlaze mladi skolovani iz normalni hrvatsko nastrojeni obitelji a vracaju se oni protiv koji smo se borili 91' Z A L O S N O jedino moremo se nadati da ima BOZOJE pravde I da ce sve doc na svoje jednog dana

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

4
4
1
8

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari