Dodaj komentar

Ovi iz ministarstva uvijek isto rade.Sada kad su vidjeli da će Ružica biti primljena odmah poništavaju natjčaj.Onda će ponovo novi da ga prilagode njihovom kandidatu.Zato je problet dobiti na sudu.Oni su to usavršili to rade već 30 godina.To je kriminalna hobotnica sa stotinu kraka koja sustavno i organizirano izigrava natječaje.Kad ih i dobiješ na sudu odmah mijenjaju pravilnike,pa ponovo Jovo nanovo.Šta očekivati od Kantona koji se zove Županija,koji jedne godine slavi praznike po potrebi kad je ili nije u koaliciji sa SDA.Šta očekivati kad je sudstvo korumpirano pa umjesto da brani pravo malog čovjeka štiti sustav.Sudovi nisu neovisni jer ih plaća Županija.Jedina Županija odnosno kanton u Federaciji gdje radnici u radnim sporovima plaćaju pristojbe.U svim drugim Kantonima Federacije i Republike Srpske oslobođeni su plaćanja pristojbi.Županija sa druge strane kasni godinama sa plaćanjem svojih dugova.Ovo neće niko od sudaca da potegne laše im je od jadnih radnika ovršavat pristojbe na radne sporove bez obzira što neki ne primaju plaću.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
9
6
6
1

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari