Dodaj komentar

Održan Dječji karneval u Ljubuškom

ljubuski.info

Kauboji, princeze, vitezovi, žabe, dalmatinci i nekoliko desetaka drugih maštovitih likova ispunilo je danas Gradsku športsku dvoranu u Ljubuškom, a utjelovila su ih djeca iz brojnih maškaranih skupina koje su sudjelovale današnjem Dječjem karnevalu.

Djeca u maskama počela su se već oko 12 sati okupljati ispred Gimnazije Ljubuški, a potom je dječja karnevalska povorka napravila kratki mimohod po gradskim ulicama, da bi se male mačkare potom "poredale" u Gradskoj športskoj dvorani, gdje nije nedostajalo plesa i zabave.

Uz djecu iz ljubuških škola i vrtića, stigle su i male mačkare iz okolnih krajeva, Gruda, Međugorja i Posušja, a sve skupine su izvele prigodne točke na pozornici u gradskoj dvorani.

Osim na pozornici, plesalo se i pjevalo na parketu dvorane. Tribinu dvorane su pak ispunila lica ponosnih roditelja, baka i djedova, prijatelja i pratitelja malih maškara.

ljubuski.info galerija
ljubuski.info galerija
ljubuski.info galerija
ljubuski.info galerija
ljubuski.info galerija
ljubuski.info galerija
ljubuski.info galerija
ljubuski.info galerija
ljubuski.info galerija
Radio Ljubuški
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
1
6
6
2

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari