Dodaj komentar

Vatrogasci jučer imali pune ruke posla

ljubuski.info

U protekla 24 sata vatrogasci na području Županije Zapadnohercegovačke imali su devet intervencija od čega je bilo osam požara.

Ljubuški vatrogasci su tijekom četvrtka ugasili dva požara te su u noći s četvrtka na petak intervenirali nakon prometne nesreće.

Od 17:36 do 20:10 sati četiri ljubuška vatrogasca s jednim vozilom ugasila su oko 10.000 m² trave i niskog raslinja u selu Vojnići. Od 18:20 do 19:20 dva vatrogasca ugasila su požar u Gornjim Studencima gdje je izgorjelo oko 7.000 m² trave i niskog raslinja.

U petak od 1:50 do 2:40 sati tri vatrogasca s jednim vozilom imali su tehničku intervenciju u Ulici hrvatskih branitelja gdje su očistili kolnik nakon prometne nesreće.

Pripadnici Vatrogasnog društva Široki Brijeg u četvrtak su gasili dva požara. Tri vatrogasca s jednim vozilom su od 14:30 do 15:30 sati gasili požar u selu Dužice gdje je izgorjela trava, nisko raslinje te voćnjak, a ukupna opožarena površina iznosila je 4.000 m².

Također, od 15 do 16:30 sati tri vatrogasca s jednim vozilom ugasila su veći požar u selu Mokro gdje je izgorjelo oko 20.000 m² trave i niskog raslinja.

Dva grudska vatrogasca su u četvrtak od 18 do 18:30 sati ugasila požar na području u sela Bobanova Draga - Sovići gdje je izgorjelo oko 1.000 m² trave.

Vatrogasci u Posušju imali su tijekom četvrtka tri intervencije.

Od 13:30 do 14:50 sati dva vatrogasca ugasila su požar u zaseoku Bage gdje je izgorjelo oko 15.000 m² suhe trave i borove šume. Od 15:00 do 15:40 sati ugasili su požar u zaseoku Carski Gaj gdje je izgorjelo oko 5.000 m² šume.

Posljednji požar imali su od 16 do 16:30 sati kada su ugasili požar u krugu tvrtke Basic gdje je izgorjeo kontejner s papirom.

UCZ ZHŽ
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
4
5
4
8

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari