Dodaj komentar

Nada? Nije ona takva,ona je još gora. :-)))
Volim ovu temu.
Nada radi kako joj se naredi. Za moje dijete nije otišla iako smo tražili inspekcijski nadzor u gimnaziji na Širokom Brijegu, nakon što joj je nezakonito zaključena ocjena dva tjedna prije kraja nastave i nije dozvoljeno odgovarati pred povjerenstvom iako je procedura žalbenog postupka izvršena kako treba,ali zahtjev djetetu odbijen od razrednog i nastavničkog vijeća i svih tijela kojima smo se obratili.
Nadooo...nikad ti neću zaboraviti. Ni tebi ni Željku Mikuliću.
Koliko ste vi plaća dobili za prikrivanje kriminala.nad nama i našom djecom.
Ostat će zapisano da se sramite vi i vaši potomci ...malo "hvala" od mene.
Ružica Zeljko

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
5
2
1
1

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari