Dodaj komentar

jadni moj prika Srećko jesi se natrčao oko ovoga a ovi dođoše i samo se poslikaše i ko oni zaslužni, fuj gu-bo gu-bava kako vas nije stid.
vidi ovog landeke, [ * neprimjereno * ]čine i ovoga mokrog brata ćoska,Kveska Kiseljačkog koji sa ovom torbicom izgleda ko nakupac na pijaci, Barbarina uplavio se ko plavi radion, a ništa ne promiče škropaljki velike stranačke fratrine.
više pompe oko auta i naslikavanja gu-zonja, nego oko nabavke izraelskih aviona.
jada i tuge od vlasti samo slikanje i snimanje ubrzo će se početi slikati pored svake naležene kokoške
valjda bi im triba proraditi taj poslovni inkubator onda omega đino i ostali foto škljocari neće znati što od posla.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
6
2
6
8

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari