Dodaj komentar

Krize u BiH stvar dogovora političara!

ljubuski.info

Visoki predstavnik Valentin Inzko kazao je kako je jednom prilikom na telefonu bh. političara vidio poruku u kojoj je pisalo: malo me napadaj.

Desilo se to prije osam godina, a Inzko nije želio govoriti o imenima političara koji su komunicirali na taj način.

Na pitanje jesu li krize u Bosni i Hercegovini stvar dogovora političara, Inzko je kazao da je najbolji primjer kako se u BiH narod brani, direktor kompanije Violeta koji otvara radna mjesta.
Neki političari kad ih napadaju, oni su veliki branitelji svog naroda. Ja mislim da se narod najbolje brani na najbolji način kao gospodin Ćorluka, direktor Violete, otvara radna mjesta, rekao je Inzko.

N1
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
5
8
5
3

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari