Dodaj komentar

Počeli IX dani pobijenih hercegovačkih franjevaca

ljubuski.info

Svetom misom u samostanskoj crkvi na Širokom Brijegu započeli su IX dani pobijenih hercegovačkih franjevaca u spomen na 66 hercegovačkih franjevaca i mnoštvo vjernika koji su ubijeni u Drugom svjetskom ratu i poraću.

Na kraju svete mise dodijeljene su nagrade pobjednicima ovogodišnjeg nagradnom natječaja na temu pobijeni hercegovački franjevci, za uzrast djeca.

Prva nagrada pripala je Ani Mariji Martinović iz Kočerina (Ljubotići) za literarni uradak "Pobijeni fratri", drugu nagradu osvojila je Karmela Bašić iz Posušja (Broćanac) za rad pod nazivom "Pobijeni franjevci", a treću nagradu također za literarni rad "Pobijeni franjevci" dobila je Klara Galić iz Širokog Brijega.

Vicepostulator fra Miljenko Stojić zahvalio se svima koji su sudjelovali na nagradnom natječaju, kao i onima koji pomažu Vicepostulaturi ovih dana, priopćeno je iz Vicepostulature postupka muceništva "Fra Leo Petrović i 65 subraće".

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
2
4
9
2

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari