Dodaj komentar

Uskoro mirni prosvjedi branitelja u Sarajevu

ljubuski.info

Danas je točno u podne započeo sastanak u "Kampu heroja" u Sarajevu. Kamp je bio pretijesan primiti sve predstavnike branitelja/boraca iz 35 općina Federacije.

Predstavnike Zaboravljenih branitelja/boraca Federacije predvodili su predsjednik Drago Grbavac i tajnik Franjo Hrstić.

Sastanku je nazočio i predsjednik podružnice UZB Ljubuški Darinko Boto s nekolicinom povjerenika iz "Šatora istine" sa Bijače.

Nakon 4 sata burne rasprave i upoznavanja sudionika kako će se za desetak dana na prvom zasjedanju Parlamenta naći točka dnevnog reda braniteljsko/boračke Rezolucije.

Podsjećamo, Rezolucija branitelja/boraca sadrži tri glavne točke:

  1. Javna objava Registra branitelja;
  2. Ukidanje financiranja preko 1.600 braniteljskih udruga iz proračuna Federacije;
  3. Ratni dodatak.

Na kraju sastanka je odlučeno da se, u mirnom prosvjedu, u vrijeme zasjedanja ispred Parlamenta u Sarajevu, masovno okupe sve populacije nezadovoljnih branitelja/boraca iz cijele Federacije, očekuju se i mnogi članovi njihovih obitelji i brojni simpatizeri!

UZB
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
2
4
6
8

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari