Dodaj komentar

ja bih nešto reko ovom njemcu gore-Isus je reko da ne gledamo trn u oku bratu svom, a ne vidimo brvno u svom. na tvoju veliku žalost, nikakvi udbaši i komunisti nisu krivi za cjelokupnu situaciju u hrvatskoj i hercegovini. koliko znam pok.Goja Šušak nije bio udbaš i komunjara ( nije ni Tuđman ), nije bio ni Rojs, ni Ivić Pašalić, ni Vice Vukojević koji je kadrovirao ekipu u ljubuškom...Analiziraj dosadašnje načelnike općina u ljubuškom ( možeš i u hercegovini ), predsjednike vlada, ministre, zastupnike,općinske vijećnike, direktore škola, javnih ustanova...Pajdo moj, malo ćeš ili nikako udbaša naći. Treba sebi reći da smo loši, jako loši...

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
7
1
3
9

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari