Dodaj komentar

Njemačka je sveta zemlja, raj za svakog moralnoga čovjeka koji se adekvatno nagrađuje za svoj trud i znanje. Pravna država te štiti od svi oblika kriminala i kao Božje stvorenje osjećaš se kao čovjek koji ima svoj ponos i dostojanstvo, što je ovo kod nas u Hercegovini, u Ljubuškom ?
Zašto smo se mi borili, za što su naši najmiliji položili živote, za ovo što danas imamo???
Možda se tajna krije u tomu što smo na primjeru ujedinjenja Njemačke, 1990 g. moli naučiti kako svi stari kadrovi obavještajnih službi iz istočne Njemačke lustracijom izgubiše posao kao i u većini Europskih zemalja u tranziciji. Na veliku žalost Hrvati u RH i BiH nisu imali tu sreću provesti lustraciju te su stari komunistički, udbaški i kosovski kadrovi samo učvrstili svoje pozicije radeći po starim udbaškim metodama. Sjetimo se samo kako su zahvaljujući njemačkom pravosuđu za počinjene zločine nad hrvatskim domoljubima u Njemačkoj osuđeni Perković i Mustač, Dobro znamo kako je na stotine hrvatskih domoljuba od strane udbaša likvidirano, gdje se oni danas nalaze, tko je za zločin odgovaro ???
Duboko sam uvjeren kako će kriminal s lažnim diplomama naših mešetara u Njemačkoj biti procesuiran, a nas, jedino dragi Bog može spasiti od ove Sodome i Gomore.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
9
4
9
6

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari