Dodaj komentar

Navlakuša. he he...spasila Nikolinu Budimir od kaznene za zlostavljanje....2 i pol godine Nada Đerek se vucala po Tužiteljstvu da obrani Nikolinu Budimir od kaznene za maltretiranje učenika. I usprkos Heleni Lončar uspjela obraniti tu nesretnicu. I ta Nikolina budimir, iz Tomislavgrada podiže kaznenu protiv Nade Đerek. Zašto? Zato što nije normalna. Svaki normalan roditelj prijavit će njezine izjave i vrijeđanja učenika...Ostavio je momak u Tomislavgradu. Našla udovca iz Imockog. Pa se iživljava na dijeci. I na dijetetu Nade Đerek.
Gabrijela Bešlić, upućena je u sve.
Nema mjesta u gradu gdje ona nije.
Nema mjesta kod psihijatra u Tomislavgradu gdje ona i muž nisu.
Nema mjesta u Blankinoj apoteci gdje ne kupuju lijekovi.
Nema KRIŽA u POSUŠJU gdje ga nije postavio Damir Lončar.
Damir Lončar je brat pok. Lea lončara koji je poginuo u Švicarskoj.
Njegova mater je tražila status pokojnog branitelja koji je poginio prije rata
Jeli dobila ???
Penziju???.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
6
3
4
4

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari