Dodaj komentar

Kako me je samo oduševla autorica ovog teksta. Sigurna sam u ime svih obespravljenih da će dobiti na Vrhovnom sudu. Pravda je spora ali dostižna. Hvala ti za ovaj tekst, za ovu pjesmu u stihovima. Za sve napore koje si uložila da istina iziđe na vidjelo. Biskup je uz tebe, svi smo uz tebe. Nastavi svojim bistrim i pronicljivim okom otkrivati svoju i tuđu nepravdu. Oduševljavaš nas svojim kolumnama na ovom izvrsnom portalu koji govori istinu i samo istinu. Mogu T. B. staviti soli na rep. Taj čovjek iz Ljubuškog zna kako doći do istine. Znao je doći do upravnog odbora Doma za stare i nemoćne. Znao je objaviti i istinu o tome. I opravdati 4 miliona maraka. Čestitke gospodinu na odabranoj kolumnistici. Iz nje progovara stihovana istina. Kakva martina Mlinarević Sopta! Kakva Vedrana Rudan! Imamo mi bogobojaznu Zeljko. Bez vulgarnosti otkriva istine i ne plaši se jer brani dostojanstvo svoje djece. Pa ovi koje spominje nemaju svoju djecu. Oni su kastrirani. Niti rađju niti prave. Da imaju ne bi ovo radili što je ova izvrsna analitičarka objavila. Bravo, bravo drugarice Zeljko. Trebamo te. Mi obični smrtnici. Trebamo tvoju istinu.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
1
8
6
4

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari