Dodaj komentar

samo ti nastavi radi kad imaš posao i Bože ti zdravlje i sanjaj san nedosanjani i budi "spreman".
evo još par dana pa ja žena i dvoje dice pičimo nakon 7 godina borbe i odlaganja "Za njemačku spreman".
ako već moram kopati odoh barem di je plaćeno.znamo da nigdje nema zgrabiti novca ali koliko god je vama teško gledati nama je još teže napustiti rodni kraj.
Činjenica je da bez posla nema budućnosti ni nade, također je činjenica da posao možeš dobiti samo sa dobrim vezama a onima što se oslanjaju na diplomu i sposobnost ostaje samo put u jednom smjeru u nadi da će ti dite taman u tuđini imati pravedniji tretman...

ostaj s'Bogom rodno misto
ništa više nije isto
odoh i ja tuđoj mati
s' nado da će kruva dati.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
2
5
2
6

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari