Dodaj komentar

Županijska skupština danas bira zastupnike u Dom naroda Parlamenta FBiH

ljubuski.info

Središnje izborno povjerenstvo Bosne i Hercegovine je ovjerilo kandidacijske liste za Dom naroda Parlamenta Federacije BiH iz Skupštine Zapadnohercegovačke županije (ZHŽ) i Skupštine Unsko-sanskog kantona (USK), potvrđeno je iz SIP-a BiH.

Kada je u pitanju Skupština Zapadnohercegovačke županije, SIP BiH je ovjerio ukupno četiri kandidacijske liste, sve četiri su iz reda hrvatskog naroda.

Prva je kandidacijska lista koju je podnijela Hrvatska demokratska zajednica i HKDU BiH, a na njoj su Zdravko Bešlić, Damir Jurišić i Žana Miličević. Druga je kandidacijska lista zastupnika Tomislava Mandića na kojoj su Tomislav Mandić, Ivan Damjanović i Klaudija Skoko.

Treća kandidacijska lista iz ZHŽ koju je SIP BiH ovjerio je kandidacijska lista Hrvatske stranke prava na kojoj je Zvonko Jurišić, a četvrtu kandidacijsku listu je podnijela zastupnik Marija Iličić i na njoj su Marija Iličić i Ivan Leko.

Skupština Zapadnohercegovačke županije zakazala je sjednicu za danas u 12 sati na kojoj bi trebao biti i izbor zastupnika u Dom naroda Parlamenta FBiH.

Središnje izborno povjerenstvo BiH je do jučer ovjerila kandidacijske liste za Dom naroda Parlamenta Federacije BiH iz pet županijskih skupština.

Ranije je to uradila iz skupština Tuzlanskog kantona, Kantona Sarajevo i Zeničko-dobojskog kantona i te liste su im vraćene da bi u županijskim skupštinama proveli izravne izbore i nakon toga dostavili rezultate SIP-u BiH. Jučer je ovjerila kandidacijske liste za Dom naroda Parlamenta Federacije BiH iz Skupštine Zapadnohercegovačke županije i Skupštine Unsko-sanskog kantona.

Ukupno iz pet županijskih skupština su dostavljene kandidacijske liste, SIP BiH je izvršio provjere i ovjerio ih, dok iz pet županijskih skupština još nisu dostavljene kandidacijske liste.

FENA
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

7
3
4
1

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari