Dodaj komentar

Ukratko ću reći, ako je netko iznenađen činom g. Čovića i njegovom nazočnošću na ceremoniji dodjele odlikovanja četničkom oficiru pravomoćno osuđenom u RH, onda je politički analfabeta.
Sve je prolazno samo su Čović i mijena stalni!!!
On nikada nije branio interese Hrvata pa zašto bi sada kada je za to zadužen i plaćen(ik) Komšić.
Jednom sam napisao: Čović će se baviti politikom dok je i jednoga Hrvata u BiH, a kada se isele i posljednji, on neće ugasiti svijeću već će promijeniti nacionalnu pripadnost. Mučno mi je, makar i povremeno, doći u moju prvu domovinu dok "Čovići" upravljaju njome.
No, ničija nije gorjela za vijeka. Prebroditi će Hrvati i veće izrode. Kada su prebrodili Jožu, hoće i Dragančeta!

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
4
7
1
2

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari