Dodaj komentar

sve rečeno još prije tri godine!

Mate Logara
10. siječnja 2014. ·
"Proteklih 12 dana sam po prvi put bio u blagoslovu obitelji u Šujici. Ama baš svugdje lijepo dočekan, ponegdje imao kraći ili duži razgovor, svi korisni, neovisno od toga jesmo li se na kraju složili ili nismo. I dobio puno suvog mesa. :)
Ali ipak ima jedna stvar od koje doslovno duša boli, pa su mi ponegdje i suze navrle na oči. Mladih gotovo i nema, posebno one generacije nositeljice društvenog života /25-40 godina/. Cijele obitelji sa malom djecom ponovno idu 'trbuhom za kruhom' ili u Zagreb ili u Njemačku. Koliko god meni to bilo teško gledati, sigurno je njima puno teže napustiti svoj dom i svoj lijepi zavičaj. Ali jasno je i meni i njima: Bez posla nema budućnosti, a posao je teško danas naći i ljudima sa dobrim vezama, kamoli onima koji se oslanjaju samo na svoju školu i sposobnosti. Izgovoriti bilo što je jednostavno besmisleno, plakati beskorisno, a izgleda da se učiniti ništa ne može. Čini mi se da preostaje samo ono krajnje: Bože pomaži, jer ni mi -a očito ni oni koji nas vode- ne znamo šta i kako dalje"...

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

7
1
8
8

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari