Dodaj komentar

… ovo sve sto se desava hdz-u bih (gubitak morala i s time identiteta i ljudstva hrvatskog naroda u bih) i hercegovackoj franjevackoj provinciji zadnjih godina (nedoraslost izazovu zvano medjugorje - frustraciji neposluha i drastican pad dolaska hodocasnika u posljednjih 5 godina, nemoral svog naroda i sl.) i s time ujedno i hrvatskom narodu u bih (vecinski stradalnici psiholoski u hercegovini, a fizicku u bosni) - koji je zarobljenik jedne politike-ideologije (jedne nezrelosti i ako zelite dogme - koja je u vise navrata sponzorirana iz bratskog hdza iz hrvatske) je cinjenica da se zeli uz pomoc svete stolice i demokratskog svijeta - hrvatski narod izbaviti iz ralja mafije i korupcije … sto "akterima nemorala" na terenu ne odgovara, pogotovu u hercegovini, a i u hrvatskoj jer bi se automatizmom prenijelo i na hdz rh - gdje bi mocnici poput brkica, bandica i sl. mogli otici u neslavnu povijest svoga naroda i s njima hdz bih. hercegovacka franjevacka provincija u tom slucaju bi se podredila izravno svetoj stolici, a samim tim i ostale njene zupe bi se "po potrebi predavale" (ostale bi bez velikih sredstava), sto i jeste u konacnici bio plan biskupa zanica, perica i biti ce i sljedeceg …
tek tada je za ocekivati opci napredak i prosperitet hrvatskog naroda u bih … sa padom diktature nevidjene na ovim prostorima ...

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

3
9
6
2

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari