Dodaj komentar

Fra Iko Skoko novu knjigu posvetio i svojim nastavnicima u Vitini

ljubuski.info

Knjigu fra Ike Skoke "Bližnji i ja" objavio je Nakladnik Pressum Sveučilišta u Mostaru pred Božić 2018. godine.

Knjiga sadrži 115 izabranih kolumni koje je Autor objavljivao u Večernjem listu izdanje za BiH, od 2010. do 2018. godine. Knjiga je tiskana u Franjevačkoj mostarskoj tiskari Fram Ziral.

Recenzenti su fra Ante Marić i fra Ivan Ševo. Lekturu potpisuje Viktorija Kolak, a korektoru Mladen Dragičević, Marinko Filipović, Mario Kvesić, Jakov Jure Nikolić, Ante Radoš i Danijel Sentić. Računalnu pripremu uradio je prof. Jozo Kraljević.

Korice knjige s temom "Vjerovanje osvjetljava i najveću tamu" osmislio je prof. Stjepan Skoko.

Knjiga je tiskana u Franjevačkoj mostarskoj tiskari Fram Ziral. Recenzent fra Ivan Ševo između ostalog primjećuje:
Dakako, iz religijsko-filozofskih razmišljanja u ovoj knjizi proizlazi da su istinski susret, kao i istinska spoznaja, barem što se čovjeka tiče, mogući jedino u ljubavi.

Fra Ante Marić je završio svoju recenziju riječima:
Slagao je Autor, kamen po kamen sagradio kuću. Zrno po zrno skupljao i kruh dobar ispekao.

Fra Iko Skoko je knjigu posvetio svojoj učiteljici Mili Kovač, svojim nastavnicima u Vitini, te profesorima i odgojiteljima u Visokom, na Humcu, Sarajevu, Bologni i Zagrebu.

bljesak.info
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

1
6
7
3

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari