Dodaj komentar

Nitko neće ni pogledati tu svjedodžbu u Njemačkoj.
I sa redovito završenom školom ljudi moraju proći proces "prepoznavanja" svjedodžbi i priznavanje iste uz polaganje ispita. Ni položen potreban B2 nivo znanja jezika se ne priznaje već se ide na polaganje u Njemačkoj. Istina svu pomoć i logistiku može se dobiti da se to sve riješi,a do tada osoba može raditi kao pomoćnik.
Iliti kako kažete prati gu.zice.
Pitam se samo zašto se prema tom zvanju odnositi sa omalovažavanjem kad to netko radi vani?
Je li se potrebitima smještenim u domu kod nas ne peru gu.ice i presvlače pelene? Je li to rade neki specijalni roboti ili ljudi. Znate li koliko časnih sestara radi to po cijelome svijetu? Pa ti je humano bespotrebno se kupuju te svjedodžbe za vani. Potrebno je samo doći i htjeti učiti i raditi. Organizirana je izobrazba uz rad za sve što treba osoblju za rad u med.ustanovama čak i smještaj često. Ne sugeriram odlaske,samo kažem kako je.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

3
1
3
9

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari