Dodaj komentar

Ja gledam ko dijeli epitete a ne sta govori. Ja sam vjerojatno puno stariji od tebe a spletom nesretnih okolnosti zivo sa proveo i sire od EU. Ovo st se kod nas desava sigurno nije ok a ovoga je uvjek bilo u ex Y posebno ne samo u ex Y nego u svim drzavama a posebno komunistickim. Jednopartijski rezimi su izmislili mito i korupciju a mi danas zivimo 90% po istim zakonima iz tog razloga tako funkcioniraju sve skole po principu tko si ciji si koga znas i sl. Ispekcije nista nece naci osim taj sporadican slucaj neko ce dobiti otkaz i gotovo. Na zalost tu nema brze pomoci a ovi sto napadaju Sevu to je najvise ljubomora da nije Sevo otvorio skole to bi uradio Mujo ili Stevo. Ovi iz Hr sto su se digli na zadnje noge zbog te diplome nemaju sta reci kod njih je prometni fakultet 20 god samo to radio tu su zavrsili svi iz MUP-a koji nisu agronomi i kada sve ovo znam kazem bolje da pare ostaju ovdje nego da ih uzima fabus ili sl.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

5
5
3
6

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Zatvoren krug propadanja Hrvata u BiH Višnja Starešina | Slobodna Dalmacija
ljubuski.info
Jedinu zastavu na prosvjed donijeli Zaboravljeni branitelji Ratni poručnik, Zaboravljeni branitelj br. 690
ljubuski.info
Piralen - Mostarska skraćenica za otkaz! Berislav Jurič | bljesak.info
ljubuski.info
Sama svoja veleposlanica Ružica Zeljko

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari