Dodaj komentar

eeee moj Njemac svaka čast kad se potpisa, mogao si i k*njac na isto ti ga dođe,
jel' tak' il' ni' lipi i prepošteni što to tebe ujde lipoto moja. moj matane suzo didova, valjda si je i ti hapio pa ti sada ladno ujtila te drća, matane moj suzo didova.
to što kada svugdje u svijetu postoje privatne škole pa u njima dobiješ diplomu za 15 dana (malo morgen) to moreš samo u ovoj vukohebini od države kojom upravlja politička maf*ja i posve je normalno da vam provjeravaju diplome u normalnim državama.
a te vaše "BRZOBOLJE" dipolome koristite tu di su vam ih i dali kao jer tu vam jedino i vride ali pod uvjetom da si još i podanik oli ti ga virog*z.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

3
8
8
9

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari