Dodaj komentar

Što se ne potpiše ''novinar'' autor teksta??
Sljedeće...više me brine kupovanje diploma na tzv. ''Državnim fakultetima'' ,točno se zna ''tarifa '' svakog premeta od ekonomije ,prava,filozofskog ,medicine itd.

Logos je privatni fakultet i logično da se plaća, kao i svugdje u svijetu . Centar za edukaciju i prekvalifikaciju postoji svugdje... treća stvar , nastala je halabuka oko medicinskih sestara ...šta vi mislite da one obivaju poslove na poliklinikama i bolinicama? NE,nego su se prekvalificirale da mogu odprit aus Dojčlan i tamo dedama i babama mjenjat pelene i prat [ * neprimjereno * ] i slično.... ne jedite g....a .Hvala .

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

9
5
6
1

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari