Dodaj komentar

"Evo da Vam se obratim, imam 54 godine i umalo sam završila sridnju trogodišnju.
Obraćam Vam se sa ovo umalo jer sam nekoliko puta propala pa bi tila sada steći diplomu sridnjeg obrazovanja a kako čujem moglo bi se nastaviti i studij.
Uvik sam željela biti doturica ili bože mi prosti advokat, pa vas molim recite mi osim 150 maraka triba li mi vaditi likarsko uvjerenje.
Ako triba to bi bio mali problem kažu da sam ono kako da kažem, ne bi vako javno ili u Vas morem kupiti i likarsko da se ne matletiram za svoje a sutra ako mi udobrovoljite Vaše markice.
Ovo vam pišem jer sad radim na radnom mistu u ministarstvu,pa bi mi do kraja završena osrednja škola a bogme i vakultet kad bi se da skucati priko vas podiglo rejting i primanja na mome radnom mistu.
Inače sada obnašam dužnost savitnika ministra a sa do kraja završenom sridnjom škulom i Bože pomozi sa malo više para vakultetom bi mogla biti možda i sam ministar.
Pa zato molim ovaj portal ili ove iz uprave dinose završavaju vakulteti kako li rekoste "MOGOS"
da stave adresu na koju ću poslati molbu i lovušu, unaprid vala.
Eee umalo zaboravi kazati da sam u Partiji o Bože mi prosti tu sam bila prije rata kao i Vi u HDZu malo prije nego sam dobila posa u ministarstvu.
Vaša Anđuka.
ps. čujem da je puuunoo ministara vako ko što bi i ja tila pa vas molim da mi udobrovoljite.
Eeee tako i triba čuli kod svoji para još i da moram učiti, konačno neko pametan da otvori vake škule di svako more završiti a ne ko bud*letina učiti dan noć".

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

4
7
4
1

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari