Dodaj komentar

Za fotelju direktora FUP-a se prijavilo osam kandidata

ljubuski.info

Nezavisni odbor Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine na održanoj sjednici je ustvrdio kako su na natječaj za direktora Federalne uprave policije blagovremeno stigle i potpune prijave osam kandidata: Zorana Čegara, Ivice Bošnjaka, Ensada Kormana, Zorana Galića, Mustafe Hujdurovića, Milana Galića, Ljubana Frljića i Roberta Perića.

Nezavisni odbor će što prije zatražiti od relevantnih institucija određene dokaze odnosno podatke o kandidatima kako bi mogao održati sljedeću sjednicu te nakon završenih procedura, kandidatsku listu uputiti Vladi Federacije Bosne i Hercegovine, izjavio je nakon zasjedanja predsjednik Odbora Sead Bardak.

Ranije su već razmotrene prijave za zamjenika direktora Federalne uprave policije te je Vladi dostavljena lista s imenima Himze Selimovića, Ensada Kormana i Zorana Čegara, rekao je također predsjednik Nezavisnog odbora.

On je kazao kako to tijelo dosad nije dobilo službenu informaciju o prestanku radnog odnosa dosadašnjem direktoru Federalne uprave policije Draganu Lukaču.

Nezavisni odbor Parlamenta FBiH je tijelo koje vrši parlamentarni nadzor nad radom Ministarstva unutarnjih poslova FBiH i Federalne uprave policije.

Održana sjednica je bila deveta po redu i održana je iza zatvorenih vrata.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

7
7
8
5

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari